Image
Top
Navigation

PACOMBI GROUP

PACOMBI GROUP logo

PACOMBI GROUP is een familiebedrijf, dat met zo’n 380 fte’s een jaaromzet van circa € 250 miljoen realiseert in verpakkingen, disposables en bedrijfsbenodigdheden.

PACOMBI Group is actief in diverse markten, waaronder retail, foodservice, industrie en de horti- en agri-business. Het gezamenlijk assortiment omvat meer dan 40.000 artikelen.

Tot PACOMBI GROUP behoren de volgende bedrijven:

  • Paardekooper Verpakkingen
  • Van der Windt Verpakking
  • Depa Disposables
  • Halma Packaging
  • PACOMBI HORTI
  • The LCA Centre

Voorloper in duurzaamheid
Met de introductie van Bright® wil PACOMBI GROUP een boost geven aan eco-innovatie door de ontwikkeling van de eerste kwantitatieve en vergelijkende methode voor het berekenen van de milieu-impact van producten.

MVO-beleid
Vanuit ons MVO-beleid willen wij daadwerkelijk een bijdrage leveren aan  een betere samenleving. We hebben als mensheid immers te maken met mondiale problemen als de explosieve bevolkingsgroei, de uitputting van hulpbronnen en klimaatverandering. De beste manier om een bijdrage te leveren is via de producten die wij dagelijks vermarkten.

Onze ambitie
PACOMBI Group is een groot voorstander van ‘LCA-gedreven’ eco-innovatie. Daarom roepen wij alle partijen in de bedrijfskolom op om gezamenlijk te komen tot een maximale en aantoonbare reductie van milieu-impact van verpakkingen en disposables.

De range producten onder het merk Bright® zal de komende tijd snel worden uitgebreid en ook internationaal worden geïntroduceerd.